Op zoek naar een manier om de zichtbaarheid van uw website te vergroten, uw rangschikking in zoekmachines te verbeteren en meer verkeer naar uw website te trekken? Dan bent u op de juiste plek! Linkbuilding is een essentieel onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO), en onze linkbuilding pakketten zijn ontworpen om uw online aanwezigheid te versterken op een duurzame en ethische manier.

Bij SEOgeek begrijpen we dat elke onderneming uniek is en dat de behoeften variëren. Daarom bieden we verschillende linkbuilding pakketten aan die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften en budget te voldoen. Of u nu een klein bedrijf bent dat net begint met SEO, of een gevestigde organisatie die op zoek is naar een agressieve SEO-strategie, wij hebben het juiste pakket voor u.

Onze pakketten bevatten verschillende diensten zoals het creëren van backlinks, gastbloggen, sociale media links en directory submissions, allemaal uitgevoerd door ons team van ervaren SEO-specialisten. Bovendien bieden we maandelijkse rapportages aan zodat u de voortgang en resultaten van uw linkbuilding inspanningen kunt volgen.

Bekijk onze linkbuilding pakketten hieronder en laat ons u helpen om uw online aanwezigheid te verbeteren en uw bedrijfsdoelen te bereiken.

 

Pakketnaam Prijs per maand Aantal Backlinks Gastblogs Sociale Media Links Maandelijkse Rapportage
Basis €125 10 – 20 5 – 10 X
Standaard €250 20 – 40 10 – 20
Geavanceerd €400 50 20
Premium €500 50+ 25+

 

Toelichting:

 • Aantal Backlinks: Dit verwijst naar het aantal links van andere websites die naar uw website linken.
 • Gastblogs: Dit zijn artikelen die u schrijft voor andere blogs of websites, met een link terug naar uw website. Gastblogs zijn een goede manier om uw expertise te tonen en uw bereik te vergroten.
 • Sociale Media Links: Dit zijn links op sociale media platformen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, etc. die naar uw website leiden.
 • Maandelijkse Rapportage: Een gedetailleerd rapport dat de resultaten van de linkbuilding inspanningen gedurende de maand weergeeft. Het kan het aantal gecreëerde links, de kwaliteit van de links, de verbetering van de rangschikking in de zoekresultaten, en andere relevante informatie bevatten.

Veelgestelde vragen omtrent linkbuilding pakketten

 1. Wat zijn gastblogs?
  Gastblogs zijn artikelen die u schrijft voor andere blogs of websites, met een link terug naar uw website. Gastblogs zijn een goede manier om uw expertise te tonen en uw bereik te vergroten.
 2. Wat zijn sociale media links?
  Sociale media links zijn links op sociale media platformen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, etc. die naar uw website leiden.
 3. Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie van een linkbuilding pakket?
  De tijd om resultaten te zien kan variëren, afhankelijk van een aantal factoren zoals de concurrentie, de huidige staat van uw website, en het specifieke pakket dat u kiest. Echter, SEO is over het algemeen een langetermijnstrategie en het kan enkele maanden duren voordat u significante resultaten ziet.
 4. Wat gebeurt er als ik stop met mijn linkbuilding pakket?
  Als u stopt met uw linkbuilding pakket, dan stopt ook de aanmaak van nieuwe backlinks. De bestaande backlinks blijven bestaan, maar de kans bestaat dat sommige websites ze kunnen verwijderen. Bovendien, zonder nieuwe backlinks, kan uw concurrentie u voorbij streven in de zoekresultaten.
 5. Wat is een maandelijkse rapportage?
  Een maandelijkse rapportage is een gedetailleerd rapport dat de resultaten van de linkbuilding inspanningen gedurende de maand weergeeft. Het kan het aantal gecreëerde links, de kwaliteit van de links, de verbetering van de rangschikking in de zoekresultaten, en andere relevante informatie bevatten. Het is een belangrijk onderdeel van het pakket omdat het u helpt de voortgang te begrijpen en de waarde van de dienst te zien.
 6. Zijn alle backlinks even sterk?
  Nee, niet alle backlinks zijn gelijk. Backlinks van hoogwaardige, relevante websites zijn waardevoller dan links van lage kwaliteit of niet-relevante websites. Daarom is het belangrijk om te focussen op de kwaliteit van de backlinks, niet alleen het aantal.
 7. Zijn de backlinks die worden gecreëerd ‘dofollow’ of ‘nofollow’?
  Het zal een mix zijn van ‘dofollow’ en ‘nofollow’ links bieden, ter bevordering van een gezond linkprofiel. Het leeuwendeel zal dofollow zijn.
 8. Kunnen linkbuilding pakketten garantie bieden voor rangschikkingen in zoekmachines?
  Het is belangrijk om te onthouden dat niemand gegarandeerde rangschikkingen in zoekmachines kan bieden, omdat deze worden bepaald door algoritmen die regelmatig worden bijgewerkt en vele factoren in overweging nemen. Echter, linkbuilding is een bewezen techniek om de zichtbaarheid van uw website te verbeteren en kan helpen om uw rangschikking te verbeteren over tijd.

Wat heb ik nodig om van start te gaan? En wat is de werkwijze?

Een top 5 – 10, van meest belangrijke focus thema’s t.b.v. online vindbaarheid.

Eventueel naar welke concurrenten wil je dat ik een kijkje neem met mijn analyse tools.

Het komt neer op de volgende vragen:

– Welke onderwerpen zijn het meest belangrijk op de huidige website?

– Welke actie wilt men dat bezoekers uiteindelijk nemen op de website na het landen
en doornemen van de inhoud?

– Wie zijn (in)directe concurrenten (noem er 1 tot 5)?
Welke partijen ziet men vaak prominent online waar men eigenlijk graag zelf zou willen staan met de website?

– Over welke onderwerpen wilt men nog gaan schrijven of voor welke producten en/of diensten wilt men nog een pagina aanmaken?

Maandelijks zal een SEO rapport geleverd worden

Dit verslag bestaat uit de volgende onderdelen,

 1. Proces (welke werkzaamheden zijn verricht de afgelopen maand)
 2. Zoekresultaten rangschikking momentopname (rangschikkingen overzicht voor meest belangrijke zoektermen)
 3. Evaluatie (verklaring zoekresultaten rangschikking m.b.t. de werkzaamheden en externe ontwikkelingen zoals bijv. Google algoritme updates)
 4. Volgende periode (wat staat er nog op de to do, hoe kunnen we inspelen op toekomstige ontwikkelingen)

Hoe lang duurt het voordat er resultaat geboekt zal worden met linkbuilding?

Dat verschilt per traject, en hangt af van factoren zoals:

– Wat is de huidige staat van het linkprofiel van de website(s) in kwestie?

– Intensiteit competitie van het vakgebied / thema / industrie waar men in actief is

– Doelstellingen

Welke tools gebruik je voor linkbuilding?

Op de tools is zeker niet bespaard: ik maak gebruik van zowel Ahrefs als Majestic, twee van de hoogst aangeprezen link analyse tools. Deze zullen in tandem ingezet worden om de beste link promotie kansen te vinden.

Hoe worden de werkzaamheden opgeleverd?

Alles is maatwerk. Aan jou de keus, wat jij prefereert.

Binnen welk termijn worden linkbuilding rapporten opgeleverd?

Er is een maandelijks rapportagemoment.