Op zoek naar een partner die online adverteren voor u kunt regelen voor scherpe tarieven? Ik ondersteun hoofdzakelijk ZZP en MKB Nederland met betaald adverteren via Google en Facebook. Laten we wel wezen: online draait het eigenlijk alleen maar primair om Google en secundair om Facebook.

Voornamelijk Google, omdat wanneer wij een probleem of verlangen hebben, waarbij een product of dienst dit zou kunnen oplossen, we toch voornamelijk ons wenden tot de zoekmachine gigant. Niet tot Facebook, daar zitten we toch meer in een sociale gemoedstoestand, niet per se met de credit card in de hand bij wijze van spreken.

Enfin, waarom zou je online adverteren idealiter uitbesteden aan ondergetekende? Ik hanteer een uitermate scherp uurtarief van 12.5 Euro per uur. Ik ben uiterst scherp met advertentie budget, ik ben bijna geobsedeerd ermee, dat er geen enkele eurocent verspild wordt. Online adverteren is doorgaans beduidend voordeliger dan offline. Maar alsnog, wil je het beschikbare advertentie budget zo slim en efficiënt mogelijk benutten. Ik denk dat ik met name daar als ‘SEO nerd’ zijnde van grote dienst kan zijn.