Een online marketeer kiezen, de juiste, is heel belangrijk. Helaas zijn er veel raddraaiers in onze industrie. Het is niet zoals een tandarts, de meeste tandartsen doen wel een prima job. Ik bedoel, sommigen zijn beter dan anderen dat is natuurlijk zo, maar een reguliere check doen ze allemaal wel prima. Zo niet helaas met online marketing en specifiek SEO, er zijn veel partijen die gebakken lucht verkopen. Dat verhaal hoor ik aan de lopende band bij nieuwe aanmeldingen.

De kans dat er online marketeers zich bevinden in Spijkenisse die écht de competenties, hart voor de zaak, en drive hebben om jouw onderneming meer klanten uit het internet te laten behalen is klein. Begrijp me niet verkeerd, Spijkenisse is een stad om rekening mee te houden. Er is hier zeker talent te vinden. Niet in de minste plaats Nick van de Wall. Maar wat betreft SEO en online marketing, voor het absolute neusje van de zalm zal men misschien breder moeten zoeken binnen de regio Voorne-Putten.

Enfin, indien je gevestigd bent in Spijkenisse, en je bent op zoek naar een lokale partner in de buurt maar niet per se binnen Spijkenisse voor online marketing, dan kan ik je van dienst zijn. Ik heb al vele ondernemingen zowel lokaal als landelijk aan topposities in zoekmachine Google geholpen. Ik zorg ervoor dat wanneer jouw potentiële klanten zoeken in Google, ze niet meer om jouw onderneming heen kunnen. Het mooie aan online marketing is dat de zoeker in een zoekmachine dus actief op zoek is naar datgene dat jij aan te bieden hebt. Je valt ze niet lastig zoals het geval is met reclamespotjes bijvoorbeeld.

Ik kom graag bij jullie langs op locatie voor een kosteloze en vrijblijvende demonstratie (zonder verkooppraat, puur inhoudelijk advies). Spijkenisse is immers vlak om de hoek voor ons Briellenaren. Voor internet marketing Spijkenisse ben je hier dus aan het juiste adres.