Dagelijks sparren met een van Nederlands meest doortastende SEO consultants

Op zoek naar een SEO consultant specifiek voor ZZP of MKB? Zoek niet verder. Even voorstellen, ik ben Romano Groenewoud, alias de ‘SEO geek’. Ik help al meer dan 10 jaar met name kleinere Nederlandse ondernemingen aan hoge posities in de organische zoekresultaten van Google. Waarom benadruk ik ZZP en MKB zo? SEO voor dat soort bedrijven is beduidend anders dan SEO voor de grote jongens, zeg voor een Zalando, of voor een Stella e-bikes of een Coolblue. Dat soort partijen kunnen strooien met budget. Een ZZP of MKB onderneming kan dat doorgaans niet. Bij dergelijke campagnes zullen we uitermate verstandig om moeten gaan met het besteedbare budget alsmede mijn uren (want tijd is ook geld).

Mijn specialiteit is om met kleinere ondernemingen te winnen van dat soort grote organisaties voor specifieke zoektermen. Dit is wat mij intrinsiek het meest motiveert aan mijn werk. Bewijs? Zie de klantenbeoordelingen rechts op deze pagina of zoek op ‘SEOgeek’ in Google.nl en zie de Google reviews. Dit zijn echte reviews van Nederlandse ZZP en MKB organisaties die je kunt natrekken. Er is voor mij niets meer gaaf dan koppositie staan voor een zoekwoord met minimale middelen, dat is waar ik voor leef als ‘SEO geek’ zijnde.

Mijn uurtarief is extreem laag te noemen vergelijkend met andere Nederlandse IT professionals: 12,50 Euro per uur. Waarom prijs ik zo laag? Is dit een incompetente of laagwaardige SEO dienst die je hier aanbiedt? Mijn visie is dat SEO steeds moeilijker wordt en meer uren werk vereist. Als ik een uurtarief aanhoudt conform de gemiddeldes die gelden in Nederland, dan kunnen we nooit de SEO campagne rendabel maken voor een ZZP’er of een MKB’er. Dan kun je niet de resultaten boeken die nodig zijn, want de kosten zijn dan dermate hoog dat de afnemende partij waarschijnlijk al de stekker uit de campagne getrokken heeft.

Enfin, een SEO consultant zal je bijstaan met name met zijn kennis. Ik ben echter een SEO consultant die niet alleen adviseert, maar zich niet te goed voelt om ook uit te voeren. Als drukke ondernemer zijnde heb je wel andere dingen te doen dan SEO teksten schrijven, te morrelen met invoeren meta data en andere bezigheden die wellicht geen rocket science omvatten maar wel veel tijd en energie kosten.

Het fijne aan het werk als SEO consultant: kennis kun je openlijk kosteloos delen. Indien je toch nog twijfels hebt, kun je geheel kosteloos en vrijblijvend een audit rapport aanvragen of een consultatie van een half uur tot een uur over telefoon of Skype.

SEO consultant

Samenvattend de voordelen van samenwerken met mij als SEO consultant:

– Expert in opboksen tegen ‘de grote jongens’ met MKB Nederland in competitieve niches
– Geen tierelantijntjes en franjes: pure SEO werkzaamheden, nul bezigheidstherapie
– Laagste reële uurtarief van Nederland: 12,50 Euro
– Holistische SEO ondersteuning op alle vlakken: zoekwoorden onderzoek, linkprofiel ontwikkeling enzovoort.
– Toegankelijk: geen jargon en technische bla bla, alles in Jip en Janneke taal

Kortom. ben je op zoek naar een SEO consultant, anders dan de vele andere SEO aanbieders in Nederland: je hebt niets te verliezen door contact op te nemen.