Aan SEO bedrijven geen gebrek in Nederland. Ze groeien als paddenstoelen uit de grond. Niet allemaal even goed. SEO specialist is geen bescherm vakgebied zoals de advocatuur of medische beroepen. In principe iedereen mag zichzelf SEO specialist verklaren en een bedrijf starten in SEO werkzaamheden.

Er zijn in Nederland globaal twee soorten SEO bedrijven. Aan de ene kant heb je cowboys. Lone wolfs die allerlei trucjes uithalen en de Google richtlijnen overtreden om jouw website hoger in de zoekresultaten te krijgen. Dit kan tijdelijk even werken maar vaak loopt men na verloop van tijd toch tegen de lamp.

Aan de andere kant het je SEO bureaus met alle toeters en bellen. Prachtige website. Kantoorpand in de binnenstad. Iedereen in pak. Heel formeel. Daar betaal je zo een hoog uurtarief dat het niet meer op te brengen is voor ZZP en MKB Nederland. Valt geen ROI op te behalen.

Om die reden ben ik een SEO bedrijf begonnen die zaken anders aanpakt. Ik geloof in hoogwaardig kwalitatief geavanceerd maatwerk. In Nederland is dit vaak peperduur. Maar dat hoeft echt niet. Hoe? Ik werk vanuit huis ondersteund door een team van freelancers die ook locatie onafhankelijk werken. Sommigen van ons werken vanuit landen met lagere levensonderhoud kosten. Dankzij het internet kunnen we tegenwoordig werken van waar we maar willen. Dit stelt ons in staat om enorm te besparen op vaste lasten. En dat kan ik doorberekenen in de prijs die ik vraag voor SEO werkzaamheden. Mijn uurtarief staat op moment van schrijven op 12.5/uur. Realistisch gezien is dat het laagste tarief in Nederland voor hoogwaardig werk van professional met meer dan tien jaar praktijkervaring in het vak. Natuurlijk zullen er altijd goedkopere aanbieders zijn. Het is niet mijn doel een soort Ryanair te zijn van de SEO industrie. Niet goedkoop zijn om het goedkoop zijn. Matige SEO daar heb je helemaal niets aan, dat zet geen zoden aan de dijk, dan kun je beter het geld op zak houden of bijv. in Google Ads steken (en dat doet mij als SEO evangelist pijn om te zeggen).

Ik wil niet zelf te veel de loftrompet over onze dienstverlening schallen. Lees vooral de reviews van echte ZZP en MKB klanten rechts van deze pagina, of google op ‘SEO Geek’.

Wil je een kosteloos en vrijblijvend voorproefje omtrent samenwerken met als SEOgeek als SEO bedrijf zijnde? Neem dan contact op. Er is altijd een contactpersoon. Namelijk ondergetekende. Ik ben te bereiken het meest makkelijk via Skype (romanogroenewoud) en de mail ().

SEO bedrijf

Oprichter SEO bedrijf en contactpersoon: Romano Groenewoud.

 

Aantekening: over het algemeen heb ik mijn handen vol en is er dus een wachtlijst. Het kan zijn dat ik je mocht je overgaan willen gaan tot een SEO campagne, ik je niet 1-2-3 kan helpen. Neem vandaag dus nog contact op om de wachttijd te beperken.