Zit je met dat SEO gebeuren in je maag? Al maanden tobbend t.o.v. een onzichtbaar plafond in de organische zoekresultaten van Google. Dan ben je toe aan een SEO bedrijf. Maar niet zomaar een SEO bedrijf.

Zoals de Engelsen het zo mooi verwoorden, de proof is in the pudding. Wil zeggen, van wie neem je liever financieel advies aan. Van iemand die financieel onafhankelijk is, of van iemand die altijd rood staat. Aan “experts” geen gebrek in Nederland. Maar wie zijn nu de echte specialisten? Juist ja bedrijven die zelf ook goed gevonden worden in Google. Indien je deze pagina gevonden hebt dan ben ik er vrijwel zeker van dat je afkomstig bent uit de organische zoekresultaten. Als SEO evangelist adverteer ik namelijk niet. Dat zou hypocriet aanvoelen. Mijn eigen website rangschikt top voor tal van competitieve SEO en internet marketing termen in Google.

Wat zijn de voordelen met in zee gaan met SEOgeek als SEO bedrijf zijnde? Onze tarieven zijn bijna socialistisch te noemen. In abonnement vorm is het uurtarief 12.5 per uur. Losse taken bedragen 25/uur. Realistisch gezien is dit de scherpste prijs voor geavanceerde SEO werkzaamheden die zoden aan de dijk zetten en leiden tot topposities in Google. Want het gaat uiteindelijk toch alleen maar om die topposities in Google. Niemand navigeert veel verder dan de top vijf, laat staan de tweede pagina van de zoekresultaten.

Ik run mijn SEO bedrijf ondersteund door een team van freelancer specialisten. Ik kan het niet allemaal zelf. Zo beschik ik over een team van zorgvuldig geselecteerde tekstschrijvers die puike teksten schrijven voor ‘On-Nederlandse’ tarieven. Dit omdat zij net zoals ikzelf werken als digitale nomade vanuit huis en in sommige gevallen vanuit landen waar de levenskosten beduidend lager liggen dan in Noordwest Europa. Ook beschik ik over talenknobbels mocht je internationaal willen gaan met de SEO campagne. En grafische ontwerpers. In principe kunnen we je dus ondersteunen met alle facetten van SEO en online marketing voor bodemprijzen.

Ten slotte, wij willen niet een Zeeman of Ryan Air van de SEO industrie zijn. Al ons werk is maatwerk en kwaliteit. Indien je niet tevreden bent met de output dan zijn de kosten van de zaak. Service en klanttevredenheid staat voorop. Geloofwaardiger daaromtrent is wat anderen over SEOgeek zeggen. Google onze naam of zie rechts op deze site klantenbeoordelingen van voorgaande en bestaande afnemers.

Sowieso beginnen we iedere samenwerking kosteloos en vrijblijvend met een voorproefje. Neem contact op om te informeren naar de beschikbaarheid. Dit kan via de live chat rechts onder, het contactformulier, mail (romano apenstaartje seogeek punt nl) en Skype zelfs, mijn gebruikersnaam is daar simpelweg romanogroenewoud. Spreek je!