Op zoek naar een ervaren SEO specialist voor jouw bedrijf gevestigd in Goeree Overflakkee? Ik help Goereese bedrijven om bovenaan Google te komen op betaalbare wijze.

Waarom kiezen voor een SEO bedrijf buiten Goeree Overflakkee

Laten we eerlijk zijn. Er is zeker SEO marketing talent op Goeree. Maar de kans dat je een SEO partij vindt die en zeer vakbekwaam en betaalbaar is, is erg klein op een eiland als Goeree. Om die reden is het aan te bevelen om verder te kijken dan de neus lang is, en ook partijen daar net buiten mee te nemen in je afweging wie jouw website marketing naar een hoger platform gaat tillen.

Voor ondergetekende is het geen probleem om jullie te bezoeken met het OV. Dus ook geen milieu schuldgevoel, ik reis altijd met het OV binnen provincie Zuid-Holland. Ik ben overigens gevestigd in Brielle. Dit is een historisch vestingstadje onder de rook van Rotterdam. Vanuit deze standplaats ben ik reeds werkzaam voor een handvol bedrijven uit de regio Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee. Als je in Middelharnis e.o. woonachtig bent ben je vast wel eens door Brielle gereden. Binnen een half uurtje ben je er al.

Waarom SEO laten doen in Goeree Overflakkee

De reden dat steeds meer bedrijven ervoor kiezen om SEO uit te besteden is omdat vrijwel alles online gebeurd tegenwoordig. Een bedrijf dat op het web niet goed te vinden is, dat is een beetje als een restaurant op een verlaten industrieterrein of midden in de Sahara. Het eten kan nog zo goed zijn, als er niemand voorbijloopt, of niemand weet van het bestaan, of niemand vindt het de moeite waard om zo ver af te reizen, dan komt er niemand.

Het is als onderneming zaak om voor relevante zoekopdrachten, het liefst met commerciële intenties van de zoeker, keer op keer bovenaan de Google zoekresultaten boven te komen drijven. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. De zoekalgoritmes van Google worden steeds complexer en veeleisend. Het is als drukke ondernemer bijna niet meer te doen om bij te benen. Om die reden gaan zij op zoek naar een SEO partij voor ondersteuning op dit vlak, net zoals je de boekhouding allicht uitbesteed aan een accountant. Schoenmaker houd je bij je leest. Jij als drukke ondernemer hebt betere dingen te doen dan gemorrel met title tags, meta descriptions, enzovoort.

Wat kost SEO uitbesteden in Goeree Overflakkee?

Bij een traditioneel bureau met vestigingsadres in Goeree Overflakkee kun je rekenen op uurtarieven ten noorden van 75 Euro per uur exclusief BTW. Totale maandelijkse kosten lopen al snel op tot €1000+ per maand.

Ik hanteer een uurtarief van 12.5 per uur. Daarmee realistisch gezien de best betaalbare maatwerk SEO dienstverlening van Nederland. Het is mijn missie om hoogwaardige SEO toegankelijk te maken voor ZZP en MKB Nederland. Ik sta voor geen franjes SEO. Nee, we hebben dus geen kantoorpand midden in Goeree Overflakkee. En nee de koffie staat niet klaar (god, als ik een dubbeltje zou krijgen iedere keer dat ik lees dat de koffie klaar staat…), we sponsoren geen voetbalclub en ik zit niet in een maatpak achter mijn computer. Dit zijn onnodige attributen. Om hoog in Google te komen heb je maar een handvol zaken nodig, een computer of laptop, een stabiele internetverbinding en een paar SEO tools naar keuze (enige waar ik niet op bezuinig, ik maak alleen gebruik van top notch professionele tools Ahrefs en SEMrush).

Wat doet een Goereese SEO specialist (idealiter)?

Een vakinhoudelijke SEO expert en consultant zal SEO optimalisatie verrichten aan de website, m.b.t. de techniek van de website, de structuur, de techniek. Eerst schoon schip maken in eigen huis immers.

Ik zal er ook voor zorgen dat jullie website vermeld geraakt op toonaangevende publicaties binnen jullie industrie t.b.v. de ontwikkeling van het linkprofiel en autoriteit in de ogen van Google.

Technische hygiëne, de juiste SEO strategie en instellingen, en een sterk linkprofiel zijn de ingrediënten die keer op keer leiden tot SEO dominantie.

SEO trainer en coach Goeree Overflakkee

Het is voor mij mogelijk (in post-corona tijden) om bij jullie op kantoor langs te komen voor een in-house/incompany SEO training en coaching.

Er kunnen ook coaching sessies gehouden worden met medewerkers in tandem over beeldbellen middels Skype/Teams/Zoom.

Kosteloos en vrijblijvend SEO check en advies voor Goereese bedrijven

Druk op die oranje knop rechtsboven en schrijf je in voor een kosteloze en vrijblijvende presentatie van de SEO kansen voor jouw bedrijf op locatie in regio Goeree Overflakkee.