SEO hulp nodig? Laat je uit de brand helpen door een echte SEO nerd, ofwel de “SEO geek”.
Vanwaar deze bijnaam? Ik adem, eet, slaap SEO. Ben er gefascineerd door. Werk doorgaans 7 dagen in de week 12+ uur per dag. In mijn vrije tijd luister ik naar SEO podcasts. Een (on)gezonde obsessie dus, dat zal ieder anders beoordelen.

Enfin, het zal voor mij een koud kunstje zijn om evt. problemen te identificeren. Vaak door gezond verstand. De beste tool is nog altijd het menselijk brein. Maar mocht het probleem niet zo makkelijk te doorgronden zijn, dan beroep ik mij op de beste SEO tools die er zijn, denk aan Ahrefs met name, maar ook SEMrush, Majestic. En idealiter Google Search Console, indien je mij hier toegang tot zou kunnen verlenen. Dat zou mij helpen om snel het achilleshielen en mogelijke verbeterpunten bloot te leggen.

Wat kost SEO hulp?

Oké, leuk en aardig, maar wat kost dat? De kosten staan vermeld bovenaan, 12.50 Euro per uur op moment van schrijven. Ik werk vanuit huis, freelance, en zodoende kan ik de kosten drukken, t.o.v. de dure SEO bureaus e.d.

Het is mijn persoonlijke visie en missie om deskundige SEO hulp toegankelijk d.w.z. betaalbaar te maken voor het ZZP en MKB. Dure bureaus en goeroes met praatjes die geen gaatjes vullen maar wel ten noorden van 75 Euro per uur factureren zijn er immers al genoeg (we zijn toch geen advocaten?)

Hoe kan ik geholpen worden?

Daar zijn verscheidene middelen voor, ik pas mij altijd aan, aan de klant. Indien jij een voorkeur voor video calls. Prima, dan doen we Zoom/Google Meet/Microsoft Teams (doorhalen wat niet van toepassing is).

Heb je liever een PDF rapport? U verzoekt, wij draaien.

Of geef je me liever direct toegang tot de website om de verbeterpunten al dan niet na rapportage door te voeren? Ook goed.

Hoe snel kan jij mij SEO hulp verschaffen?

Eerlijk gezegd is er vaak wel een wachtlijst, dus het kan even duren soms. Contacteer mij vrijblijvend om te informeren naar de stand van zaken.