Op zoek naar een SEO offerte? Zoals het gezegde gaat het beste smakende biertje, is een gratis biertje. Zo ook met SEO diensten. Voor alle campagnes die ik uitvoer is sowieso een kosteloze en vrijblijvende audit inbegrepen van de website in kwestie. Of je de SEO offerte nu accepteert of niet, de pro bono audit is een gunst van de zaak. De audit of dit wordt ook wel SEO check of scan genoemd kan geleverd worden in rapport vorm (een PDF) of ik kan dit bespreken via telefoon of nog beter Skype (met beeldscherm delen functie).

Omtrent de kosten van een SEO campagne uitgevoerd door ondergetekende. Ik hanteer een uitermate laag uurtarief van 12.5 Euro per uur wanneer afgenomen in abonnement vorm. Minimale afname is 200 Euro per maand (dus 16 uur inhoudelijk werk per maand). Waarom zo laag uurtarief? Omdat SEO vandaag de dag veel en hard werk is. Indien we niet genoeg uren steken in de campagne komt deze niet van de grond. Het fijnste vind ik lange termijn samenwerkingen. En om tot dat punt te komen zijn resultaten broodnodig. Met 4 uur SEO per maand krijg je doorgaans vlees noch vis resultaten zeker in meer competitieve vakgebieden en niches.

Omtrent de werkzaamheden. Wat ik hier aanbiedt is een holistische dienst op maat. Ik tackel alles wat met SEO te maken heeft. Alles wat de organische vindbaarheid van jouw website kan verbeteren zal ik mijn licht op laten schijnen, en ook de uitvoering verzorgen. Whatever it takes. Alles om die koppositie in Google zoekresultaten te bemachtigen.

Enfin, je kunt een SEO offerte op verschillende manieren aanvragen. Je kunt gewoon contact opnemen via het contactformulier. Er is een live chat functie rechtsonder. Of je kunt me direct benaderen via e-mail () of via Skype en mijn gebruikersnaam daar is: romanogroenewoud.

In een notendop dan nog de voordelen van samenwerken met ondergetekende, alias de SEOgeek:

– Laagste uurtarief van NL voor ervaren doorgewinterde SEO expert
– Korte lijnen, een aanspreekpunt.
– Holistisch, persoonlijk, op maat dienstverlening
– Topresultaten in Google zoekresultaten met bescheiden middelen
– Toegankelijk, begrijpelijk en leerzaam voor leken; alles in Jip en Janneke taal

De SEO offerte zal inhoudelijk verschillen per project, hoeveel uren je wilt inkopen per maand, hoe competitief de industrie is waar je in acteert. Maar de kosten range is doorgaans 200 – 400 Euro maximaal, exclusief BTW.