Wat is een SEO partner? Simpel een partij extern aan jouw organisatie die met een kritische blik kijkt naar de SEO status van jouw website. Jijzelf als ondernemer of medewerkers van je organisatie kunnen ook qua zoekmachine marketing een tunnelvisie krijgen. Bepaalde zaken die voor een externe onafhankelijke partij makkelijk te duiden zijn zie je niet. Om die reden is het nuttig om samen te werken met een partner, een expert op het gebied SEO.

Verder wil je natuurlijk samenwerken met een SEO partner die je kunt vertrouwen die tot het gaatje gaat, door dik en dun. Zonder al te veel Wij van WC Eend adviseren WC Eend te willen klinken; ik ben zo een partner. Maar neem mijn woord er niet voor. Lees vooral de beoordelingen van klanten waar ik al jaren, bijna een decennium voor werk. Deze beoordelingen vindt je rechts of kun je gemakkelijk vinden door te googelen op mijn alias ‘SEOgeek’.

Wil je mijn kennis van zaken kosteloos en zonder verplichtingen of risico’s aan de tand voelen? Vraag dan nu de kosteloze en vrijblijvende audit aan:

SEO partner

Bij voorbaat dank voor je vertrouwen. Ik zal mijn uiterste best doen om dit vertrouwen te verzilveren.