Premium Webtekst

Stijg naar de top van de zoekmachine resultaten door het creëren van unieke, kwalitatieve, 100% Nederlands geschreven content die je zowel verkeer als conversies opleveren. De kwaliteit van content is belangrijk. Of je nu je belangrijkste website aan het updaten bent of slechts wat nieuwbakken content op je satelliet sites of blog netwerken aan het posten bent om zo krachtige backlinks te creëren. Met SEO Geek heb je nu ook de beschikking over een team van gekwalificeerde online tekstschrijvers.

Het team achter de content service van SEO Geek is opgebouwd uit de favoriete schrijvers van Romano. Romano beheert al sinds 2007 tal van commissie handel websites, magazines en blogs, websites die constant relevante, unieke en bezielde teksten vereisen. Omdat er simpelweg niet genoeg uren in de dag waren, begon Romano met een zoektocht naar de beste tekstschrijvers van Nederland. Al snel kwam hij erachter dat dit moeilijker is dan gedacht: De meeste opdrachten die hij terug kreeg waren van lage kwaliteit, slechte grammatica, geen flow en vooral erg robotachtig, zonder persoonlijkheid geschreven. Gelukkig waren er ook een groot aantal schrijvers die hem positief verbaasde. De content service van SEO Geek is hier uit voort gekomen: Romano wilde een hub creëren van waaruit iedereen die behoefte heeft aan kwalitatieve content gemakkelijk kan bestellen, zonder nare verassingen.

Tekstschrijver voor Website

 

 

 

 

 

 

 

Hoe dan ook, je content zal:

 1. Geen fouten mogen bevatten (Wat betekent: Uitstekende grammatica en perfecte spelling).
 2. Een lage bounce rate en een hoge time on site moeten stimuleren door bezoekers actief te betrekken.
 3. Toonaangevend moeten zijn door gebruik te maken van markt specifieke termen en trefwoorden.

Inhoud Die Niet Alleen Als Decoratie Dient

Niets is voor je bezoekers meer frustrerend dan het bezoeken van een mooie website met een goede headline en magere inhoud. Een mooie website kan mensen binnenhalen, maar een lege winkel zal ze even snel weer wegjagen als ze eenmaal binnen zijn.

Wij zullen er voor zorgen dat je bezoekers precies krijgen waar ze op geklikt hebben. Dit zal resulteren in lagere bounce rates en het zal er voor zorgen dat je bezoekers meer tijd op je website doorbrengen en meer pagina’s zullen bezoeken. Dit zijn tegenwoordig belangrijke on-site SEO statistieken. Ten slotte, kijkt Google tegenwoordig ook naar de mate waarin een website geupdate wordt met nieuwe, unieke en kwalitatieve content. Statische websites die niet of nauwelijks nieuw materiaal publiceren zullen het beduidend minder goed doen in de zoekmachines dan tegenhangers die geregeld met nieuwe content komen.

Deze dienst is ook voor klanten die al een volledig functionerende website of webshop bezitten en graag een blog willen toevoegen maar geen tijd hebben om iedere week met nieuwe content te komen. Je kunt dan een gepersonaliseerde dienst aanvragen, waarbij SEO Geek iedere week of maand artikelen levert die op elkaar aansluiten.

Waarom Website Teksten van SEO Geek?

SEO Geek als zoekmachine optimalisatie specialist waarborgt dat de pakkende teksten ook zoekmachine rankings zullen verbeteren. Daarnaast, bestaat ons website content team alleen uit Nederlandse, universitair opgeleide tekstschrijvers, editors en vertalers die alleen werk verrichten in hun moerstaal. Alle leden van ons content team hebben offline ervaring opgedaan als journalist, copywriter of magazine schrijver. SEO Geek screent en verbetert de artikelen op basis van zoekmachine vriendelijkheid. We zorgen ervoor dat de tekstschrijvers met de meeste kennis over en expertise op jouw specifieke vakgebied worden gematcht aan de order. Projecten worden in teamverband uitgevoerd zodat meer dan 1 persoon met de vereiste expertise de teksten onder ogen krijgt om accuraatheid, creativiteit en succes te garanderen. Wat ons bijzonder maakt als vertaal tekstbureau zijnde is dat we ons zoveel mogelijk proberen in te leven in de industrie van de klant. We vertalen dus niet letterlijk 1-op-1, maar proberen de tekst zo natuurlijk mogelijk te doen overkomen en jargon te gebruiken dat gepast is. Vertrouwelijkheid is één van onze grootste prioriteiten en we garanderen dat je teksten veilig zijn bij ons. Indien gewenst, kan SEO Geek een geheimhoudingsverklaring tekenen voor bepaalde projecten. Ten slotte, zijn de teksten uiteraard volledig uniek en Copyscape proof (Geen plagiaat!). Na het leveren van de teksten is de content 100% jouw eigendom.

Kernpunten SEO Geek Tekst Service:

 • Revisies indien tekst niet bevalt
 • Opereert 24/7 ongeacht weekend, vakanties en feestdagen
 • Kosteneffectief: Geen staf management kosten
 • Crowdsource het beste schrijf talent van Nederland
 • Alleen gekwalificeerd, ervaren en gepassioneerd personeel
 • Betaalbaar

Surfers willen geen matige uitbestede content lezen en zoekmachines willen dit niet indexeren. Het creëren van top kwaliteit content kost veel tijd en vergt bloed, zweet en tranen. SEO Geek kan de pijn van dit proces weghalen en die bezielde teksten leveren voor een betaalbare prijs. Zo kun jij meer tijd besteden aan de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Een Simpel Proces

Webteksten bestellen bij SEO Geek gaat als volgt:

 1. Zend het document of de link naar ons via het formulier.
 2. Wij sturen je daarna een prijsopgave op en de betalingsinstructies.
 3. Je ontvangt het werk in no time.

De Juiste Optie Voor Jou

Wij bieden twee content opties aan waar je uit kunt kiezen

Optie 1 – SEO Artikelen:

Dit is meestal de eerste keuze voor pagina’s die gegenereerd zijn om hoog in de zoekmachine resultaten te ranken. Wij gebruiken deze meestal voor het ranken van de inner pages van websites die zich op specifieke trefwoorden of op zeer kwalitatieve tier 1 backlinks richten: satelliet feeder sites, persoonlijke blognetwerken of kwalitatieve web 2.0 websites. Onze content wordt handmatig in het Nederlands geschreven door onze zorgvuldig uitgekozen schrijvers die het Nederlands als moedertaal hebben. Onze SEO artikelen zullen je helpen met het verkrijgen van traffic zonder dat je hierbij de gebruikerservaring hoeft op te offeren.

Prijs Indicatie: € 4.50/100 woorden
Prijs gebaseerd op complexiteit, onderzoek vereist, aantal uren en staf personeel benodigd.

Optie 2 – Premium Content:

Topkwaliteit content geschreven door onze professionele, fulltime schrijvers.  Onze schrijvers zullen je kwalitatief, insightful en goed onderzocht werk leveren waardoor je lezers die onbetaalbare “AHA!” momenten zullen ervaren. Je lezers zullen vermaakt worden en altijd meer willen. Dit kunnen artikelen van persoonlijke aard zijn maar ook zakelijke teksten. Premium artikelen zijn verder zeer geschikt voor zogenaamde guest posts: Het publiceren van jouw content op andere websites en magazines in de industrie. Ten slotte, zou je deze teksten ook kunnen gebruiken voor een e-mail nieuwsbrief, een e-book, of een membership website.

Prijs Indicatie: € 5.50/100 woorden
Prijs gebaseerd op complexiteit, onderzoek vereist, aantal uren en staf personeel benodigd.

Optie 3 – Vertalingen:

Vakkundige vertalingen van bestaande content. Geen verwarde, robotachtige en uit de context gerukte Google Translate teksten. SEO Geek heeft de beschikking over een team van gekwalificeerde vertalers die hun waarde keer op keer hebben bewezen in eigen ondernemingen (zoals MaillotdeFootPasCher.fr bijvoorbeeld). Vrijwel alle talen zijn beschikbaar, in gewenste lokalisatie: Mexicaans Spaans is immers verschillend van het Spaans in Spanje. We kunnen allerlei soorten teksten vertalen: Documenten, websites, geboorteaktes, CV’s en promotie materialen.

Prijs Indicatie: € 5.50/100 woorden
Prijs gebaseerd op: aantal woorden, betreffende taal en technische aard van de tekst.

Optie 4 – Proofreading:

Als Nederlands en/of Engels niet je eerste taal is, laat ons dan functioneren als je 2e paar ogen om je document, e-mail correspondenties, webpagina of promotie materiaal te corrigeren. Voorkom dat door een typefout een deal aan je neus voorbij gaat. We laten zien wat we verbeterd hebben zodat je kunt leren van onze correcties.

Prijs Indicatie: € 3.00/100 woorden
Prijs gebaseerd op: Aantal verbeteringen benodigd (10 correcties/pagina, 20 correcties/pagina of meer dan 20 correcties/pagina)

Alle opties zullen:

 1. Je tijd besparen. Onze schrijvers besteden ongeveer een uur aan het perfectioneren van elk artikel. Ploeter niet over elk woord dat je probeert te schrijven. Onze professionals zullen dit graag voor jou doen!
 2. Verhoog je rankings d.m.v. Latent Semantic Indexing (LSI) geoptimaliseerde, kwalitatieve content die op al je trefwoorden gericht is.
 3. Verhoog je conversies door het bouwen van vertrouwen en verstandhouding.  Vergroot het aantal verkopen, stimuleer de generatie van leads of verhoog het aantal click throughs – onze content wordt omgezet in actie, wat dit dan ook mag zijn.

Wanneer is mijn tekst af?

Levertijd is afhankelijk van de complexiteit van het project, aantal woorden en correcties. Normaliter worden documenten binnen een dag of 2 geretourneerd, ook gedurende niet-werkdagen en zelfs feestdagen. We streven ernaar om de best mogelijke kwaliteit te leveren in een relatief korte periode.

Verspil Je Tijd Niet…

Jouw klanten zijn momenteel op zoek naar jou.

Laat een van je concurrenten de klant niet bereiken voordat jij dit kunt doen – Kom je klanten tegemoet en presenteer ze geoptimaliseerde, opvallende content die ze zal betrekken en tot actie laten overgaan. Probeer het nu uit.

Ben je specifiek op zoek naar verkoop/wervende webteksten, check dan onze copywriting service.