Op zoek naar een gespecialiseerde partij om je SEO uit te besteden om je website een boost te geven v.w.b. de online vindbaarheid? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met SEOgeek bieden we drie SEO pakketten aan die iedere website, in welk thema, taal/land dan ook, aan betere posities in de organische Google zoekresultaten kan helpen.

Al de werkzaamheden beschreven in de pakketten worden door ondergetekende persoonlijk uitgevoerd. Niets wordt uitbesteed bijv. aan lagere lonen landen zoals India e.d. Dit zijn hoogwaardige SEO werkzaamheden die op duurzame wijze zichzelf over tijd zullen terugverdienen. Onmisbaar voor iedere nieuwe website, of wanneer je net bent overgestapt naar een nieuw webdesign of wanneer je simpelweg ontevreden bent met de huidige performance.

SEO uitbesteden tarieven eenmalige pakketten

Deze zijn ideaal als je een nieuwe website begint, of momenteel met je huidige website tegen een onzichtbaar plafond lijkt te hikken en je wel een boost kunt gebruiken.

OnderdelenInstap (€100)Medium (€250)All-in (€400)
Google Analytics (koppelen en instellen)
Google Search Console - koppelen en instellen
Google Mijn Bedrijf - koppelen en instellen
Google Maps vermelding - koppelen en instellen
Sitemap koppelen Google Search Console
Instellen SEO meta-instellingen
On-page SEO
X
Technische SEO
X
Linkprofiel ontwikkelingX
Local SEO
X
Mobile SEO
XX
Diepgaand Zoekwoordenonderzoek
XX
Afbeelding optimalisatie
XX
Gebroken links (intern + extern) correctie
XX
Competitie analyse
XX
SEO rapportage

SEO uitbesteden tarieven doorlopende pakketten

Dan zijn er ook nog maandelijkse abonnementen. Deze kun je maandelijks opzeggen. Dus geen contracten. Je zit nergens aan vast. Ideaal voor als je je website over tijd wilt laten doen blijven groeien en je een professional nodig hebt die hier op toe ziet. SEO succes is immers een marathon en geen sprint. Het is net als een fit gezond lichaam bereiken en naar de sportschool gaan. Het vereist continue toewijding. Echter, wanneer je je doelstelling bereikt hebt is het een kwestie van onderhouden en kan het afgenomen uren aantal naar beneden bijgesteld worden.

Mate van CompetitieMetrieken Competitie AnalyseVoorbeeldenGeraamde Maandelijkse Kosten Holistische All-In Campagne
Zwakke Competitie Eerste Pagina Resultaten Gemiddelde Majestic TrustFlow 0 - 10Verkoper van obscure Japanse manga stripboeken, lokale loodgieter of schilder in Nederlands of Belgisch dorp.Rond de €200 - 300/maand exclusief BTW
Medium Competitie Eerste Pagina Resultaten Gemiddelde Majestic TrustFlow 10 - 30MKB Nederland. Webwinkels in niches als kleding, auto (accessoires) en interieur.Rond de €300 - 500/maand exclusief BTW
Sterke Competitie Eerste Pagina Resultaten Gemiddelde Majestic TrustFlow 30 - 100Advocatenkantoren, (ooglaser) klinieken, diensten in de grote steden.Vanaf €500/maand exclusief BTW

Geen idee wat je moet kiezen? Neem kosteloos en vrijblijvend contact op. Sparren is altijd gratis. Druk op de oranje knop rechtsboven.

Waarom SEO uitbesteden?

Er zijn verschillende redenen om SEO uit te besteden:

  1. U heeft geen tijd of kennis in huis om SEO zelf uit te voeren. Door SEO uit te besteden, kunt u zich concentreren op andere belangrijke taken binnen uw bedrijf.
  2. U wilt specialistische kennis in huis halen. SEO-bureaus hebben vaak specialistische kennis en ervaring op het gebied van SEO, wat kan helpen om beter resultaat te behalen.
  3. U wilt snel resultaat. Door SEO uit te besteden, kunt u sneller resultaat behalen, omdat het SEO-bureau zich fulltime kan richten op het verbeteren van de online zichtbaarheid van uw website.
  4. U wilt risico’s verminderen. Als u zelf aan de slag gaat met SEO, loopt u het risico om fouten te maken die negatieve gevolgen kunnen hebben voor de online zichtbaarheid van uw website. Door SEO uit te besteden, kunt u dit risico beperken.
  5. U wilt professioneel advies. Een SEO-bureau kan u professioneel advies geven over hoe u het beste uw website kunt optimaliseren voor zoekmachines. Dit kan helpen om uw online zichtbaarheid op de lange termijn te verhogen.

Wat kost SEO uitbesteden gemiddeld in Nederland?

Mate van CompetitieVoorbeeldenSchatting Maandelijkse SEO Kosten
Extreem competitiefVerzekeringen, geld lenen€5000 - 10.000 Euro per maand
Competitiefe-bikes, reizen (algemeen), kleding (algemeen)€1000 - 5000 Euro per maand
Gemiddelde competitiewebwinkel gespecialiseerd in bepaald kledingstuk, of interieurstuk€250 - 1000 Euro per maand
NicheZZP beroep, webwinkel in obscure hobby artikelen€100 - 250 Euro per maand

Veelgestelde vragen SEO uitbesteden

  1. Wat kost het om SEO uit te besteden? De kosten van het uitbesteden van SEO kunnen sterk variëren, afhankelijk van de grootte en complexiteit van uw website, de gewenste resultaten en de duur van het project. Het is daarom verstandig om meerdere offertes op te vragen om een goed beeld te krijgen van de kosten.
  2. Hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie van SEO? Het is moeilijk om te zeggen hoe lang het duurt voordat u resultaat ziet van SEO, omdat dit afhankelijk is van verschillende factoren, zoals de huidige staat van uw website, de concurrentie in uw branche en de gekozen SEO-strategie. In sommige gevallen kan het enkele weken tot enkele maanden duren voordat u resultaat ziet, terwijl het in andere gevallen langer kan duren.
  3. Kan ik het SEO-werk ook zelf doen? Ja, het is mogelijk om het SEO-werk ook zelf te doen. Er zijn verschillende hulpmiddelen en resources beschikbaar die u kunt gebruiken om uw website te optimaliseren voor zoekmachines. Houd er wel rekening mee dat SEO tijdrovend kan zijn en dat het vaak specialistische kennis vereist. Als u weinig tijd of kennis in huis heeft, kan het uitbesteden van SEO een goede optie zijn.
  4. Wat zijn de belangrijkste dingen waar ik op moet letten bij het uitbesteden van SEO? Bij het uitbesteden van SEO is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbaar en professioneel SEO-bureau. Vraag om referenties en bekijk de portfolio van het bureau om te zien of ze eerder succesvolle SEO-projecten hebben uitgevoerd. Vergelijk ook verschillende offertes om een goed beeld te krijgen van de kosten. Het is ook aan te raden om duidelijke afspraken te maken over de te verwachten resultaten en de te volgen werkwijze.

Beschikbaarheid SEO uitbesteden en aanbevolen alternatieven

Het kan zijn dat ik je niet direct verder kan helpen vanwege beschikbaarheid. In dat geval kan ik de volgende doorgewinterde vertrouwde concullega partijen aanbevelen om SEO uit te besteden.

SEO uitbesteden aan een SEO specialist

NaamOndernemingLandWebsite
René Greve
René Greve
NL Renegreve.nl
Hans KeerenQonvertNL Qonvert.com
Rutger SteenbergenSEO ZwolleNL SEOZwolle.nl
Bert van der MeerVDMmarketingNLVdmmarketing.nl
Daniël GruppenPuurwebNLPuurweb.nl
Nathan VeenstraOptimus OnlineNLOptimus Online
Kim PittoorsNethitNLNethit.nl
Michiel BrandTekstmeesterNLTekstmeester.nl
Frederik VermeireWiSEOBEWiSEO.be
Jeroen PersynJeroenPersyn.beBEJeroenPersyn.be
Kevin VertommenFuseoBEFuseo.be
Pieter VerschuerenTorseoBETorseo.be
Bart van der MeerKlik ProcesNLKlikproces.nl

SEO uitbesteden aan een SEO bureau

NaamVestigingsplaatsLandWebsite
SemsterAlkmaarNL Semster
Blauwe MonstersHoofddorpNLBlauwe Monsters
LEQUALAmsterdamNLLEQUAL
ConversalAffligem BEConversal
HayonaNunspeetNLHayona