Even voorstellen ik ben Romano Groenewoud. Geboren en getogen Briellenaar. Mijn passie en beroep is om websites hoog te laten komen in de zoekresultaten van Google. Een website die niet goed gevonden wordt in zoekmachineresultaten is als een restaurant op een verlaten industrie terrein: hopeloos.

Ik ben woonachtig in de binnenstad van Brielle. Het is voor mij geen probleem om op de fiets te stappen en bij jou langs te komen voor een kosteloos en vrijblijvend consult omtrent de mogelijkheden van een professionele website voor jouw onderneming. Maar niet zomaar een website. Een SEO optimale website, wat inhoudt dat de website uit zichzelf goed zal presteren in Google zoekresultaten.

Een voorbeeld van een website van mijn hand voor een Brielse onderneming is: Advocatenkantoor-Elmers.nl.

Mijn specialiteit zijn no-nonsense, functionele, moderne websites die optimaal presteren qua laadtijd (snelle websites dus). En optimale Google SEO instellingen. De website is makkelijk zelf te beheren omdat ik uitsluitend werk met WordPress. Geen enge code dus of andere ver van je bed shows omtrent techniek, gewoon simpele recht toe recht aan gebruikersomgeving. Je zal mij dus verder niet meer nodig hebben na oplevering van de website. Indien je met mij wilt blijven samenwerken dan kan dat natuurlijk, maar strikt noodzakelijk zeker niet.

De kosten voor webdesign verschillen per opdracht maar variëren van 200 – 400 Euro exclusief BTW, alles inbegrepen. Geen verborgen kosten of andere addertjes onder het gras. Gewoon een functionele goed werkende website, makkelijk mee te werken, optimaal voor Google en gebruiker.

———————————————————————————————————
Contactgegevens

Internetbureau Webdesign Brielle
Dr De Snooplein 12
3231 XE, Brielle
0610023177
———————————————————————————————————