Net een webshop begonnen of al een tijdje bezig en vraag je je af “waar blijven de bezoekers?”
Een webshop die niet goed vindbaar is in Google zoekresultaten, dat kun je vergelijken met een fysieke stenen winkel op een verlaten bedrijventerrein. Er kan een verdwaalde bezoeker komen, maar de kans is nihil. Grote kans dus dat jouw webwinkel niet goed voor de dag komt in Google zoekresultaten en dat het aantal verkopen teleurstelt. Dit is de voornaamste reden waarom webwinkel eigenaren op zoek gaan naar een webshop marketing bureau.

Mijn specialisatie is om webshops hoog te krijgen specifiek in de organische zoekresultaten van Google. Dus niet de betaalde advertenties, maar zeg maar de echte zoekresultaten. Verscheidene onderzoeken hebben aangetoond dat de meeste mensen toch daar vooral naar kijken, naar de organische zoekresultaten, en advertenties minder vertrouwen om wat voor reden dan ook.

SEOgeek is geen traditioneel bureau in de zin dat er een duur kantoorpand is, of allerlei overbodige franjes die alleen maar geld kosten. Om die reden kan ik de kosten van de webshop marketing diensten extreem laag houden. Zodat het beschikbare budget om jouw webshop hoog in Google te krijgen zo groot mogelijk is. Naast top posities in Google zorgt mijn dienstverlening ook voor verbeterd inzicht in jouw ideale doelgroep d.m.v. uitgebreid zoekwoorden onderzoek, concurrentie analyse en inzichten verworven uit Google Analytics data.

Het fijne aan het werk als zoekmachine marketing specialist: kennis kun je openlijk kosteloos delen. Indien je toch nog twijfels hebt, kun je geheel kosteloos en vrijblijvend een audit rapport aanvragen of een consultatie van een half uur tot een uur over telefoon of Skype. Klik op onderstaande afbeelding om de audit op maat aan te vragen:

webshop marketing bureau

Samenvattend de voordelen van samenwerken met mij als zoekmachine marketing specialist:

– Expert in opboksen tegen ‘de grote jongens’ met MKB Nederland in competitieve niches
– Geen tierelantijntjes en franjes: pure internet marketing werkzaamheden, nul bezigheidstherapie
– Laagste reële uurtarief van Nederland: 12.50 Euro
– Holistische ondersteuning op alle vlakken: zoekwoorden onderzoek, linkprofiel ontwikkeling, on-page optimalisatie, Google Ads, Facebook Ads enzovoort.
– Toegankelijk: geen jargon en technische bla bla, alles in Jip en Janneke taal

Kortom, ben je op zoek naar een zoekmachine marketing specialist, anders dan de vele andere partijen in Nederland: neem vandaag nog contact op, dan kan ik beginnen met me beraden over de online mogelijkheden van jouw website.