Tegenwoordig speelt een groot deel van ons leven zich online af. We spenderen meer en meer tijd op laptop, tablet en smartphone. Wanneer je uit eten gaat is het altijd fijn om even te kunnen googelen naar de naam van een restaurant om vervolgens op de website de menukaart in te kunnen zien bijvoorbeeld. Vandaag de dag zouden eigenlijk alle type ondernemingen wel een website moeten hebben. Mensen kijken vreemd op wanneer ze erachter komen dat een bedrijf geen website heeft. Het komt onprofessioneel en tevens enigszins verdacht over. Ondernemingen die ertoe doen zijn online vertegenwoordigd. En indien jouw onderneming dat niet is, dan is daar wellicht een reden voor.

De meest goedkope manier om aan online aanwezigheid te komen is wellicht een Facebook profiel aan te maken. Dit is in principe kosteloos. En veel mensen zitten reeds op Facebook. Echter bij een sociaal media platform als een Facebook speel je altijd in iemands anders zandbak. Het profiel is niet van jou, en Facebook kan op elk moment om wat voor reden dan ook het uiterlijk van jouw Facebook pagina wijzigen of zelfs verwijderen indien ze het niet eens zijn met de inhoud van jouw profiel. Enfin, het is sowieso fijn om je eigen stukje web te hebben met een eigen website, waar je helemaal baas bent over wat er te zien is.

Het belangrijkste aan een website is dat deze er modern uitziet, technisch goed in elkaar steekt, rap laadt en waardevolle inhoud aanbiedt. Dit is de basis, het fundament. Echter wat je zult zien bij doorsnee web ontwikkelaars is dat het daar ook bij ophoudt. Maar er komt meer kijken bij het opzetten van een succesvolle website. Een website die niet goed vindbaar is in Google is als een restaurant midden in de Sahara. Je wilt met de web ontwikkeling vanaf het begin rekening houden met de wensen van Google.

Hoewel Hellevoetsluis rond de 40.000 inwoners telt, is de kans klein dat je binnen de gemeente een partij vindt die het beste van beide werelden kan combineren: solide webdesign met zoekmachine vriendelijkheid. In de regio Voorne Putten is er niemand met meer expertise, praktijkervaring en toonbare resultaten dan Romano Groenewoud, alias de “SEO geek”. Ben je een Hellevoetse onderneming en heb je nog geen website, begin dus gelijk op de goede voet met een website of webwinkel van SEOgeek. Heb je al een website maar ben je totaal onvindbaar in Google voor de zoektermen die jouw potentiële klanten gebruiken? Ook dan kan ik je helpen.

Kortom, indien je op zoek ben naar webdesign Hellevoetsluis (website laten bouwen Hellevoetsluis), dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Neem contact met mij op via , om de mogelijkheden te bespreken. Het is voor mij als Briellenaar geen probleem om bij jullie op locatie op bezoek te komen voor kosteloos en vrijblijvend sparren omtrent zoekmachine marketing.