Op zoek naar een bureau die je website kan optimaliseren? Dan ben je hier aan het juiste adres. Even voorstellen, ik ben Romano Groenewoud. Zoekmachine marketing specialist in hart en nieren. Samen met een team aan freelance experts in andere vakgebieden zoals laadtijd, tekst en web ontwikkeling helpen we websites van MKB organisaties optimaal te krijgen. Met name dan optimaal voor hoog genoteerd geraken in de zoekresultaten van Google. Maar ook omwille van gebruikerservaring. Wat echte mensen en zoekmachine bots waarderen in websites valt vaak samen immers.

Waarom zou je SEOgeek willen inzetten als website optimalisatie bureau? Simpel, talk the talk, walk the walk. Onze eigen website presteert top in organische zoekresultaten. Alsmede, lees onze reviews rechts op deze website of door te googelen op ‘SEOgeek’. Wij hebben bevredigende resultaten kunnen bewerkstelligen voor verscheidene ZZP en MKB ondernemingen in verschillende industrieën.

Alsmede, denken we dat we de scherpste tarieven hebben voor hoogwaardig website optimalisatie werk: 12.5 per uur. Alle kosten inbegrepen. Dit zijn werkzaamheden die zichzelf in principe voor goed zullen terugbetalen. Voorlopig zullen websites nog wel een van de voornaamste verkoop middelen zijn. Goed gevonden worden in Google zal ook de komende tien jaar nog wel erg belangrijk blijven of nog meer cruciaal zijn zelfs.

Indien je nog niet helemaal overtuigd bent, of nieuwsgierig bent, neem gerust vrijblijvend en kosteloos contact op.