Je website SEO proof laten maken? Dan is een SEO scan / check / audit wat voor jou. Hierbij voel ik jouw website aan de tand met professionele SEO tools Ahrefs, SEMrush en ook Google Search Console.

Ik vertaal de data die uit deze tools komt in concrete actiepunten om jouw website naar een hoger SEO platform te tillen.

En indien gewenst kan ik ook de uitvoering op me nemen.

Wat kost een website SEO proof maken?

Voor eenmalige opdrachten reken ik het uurtarief van 45 Euro. Voor de meeste kleine tot middelgrote websites ben ik zo twee uur een halve werkdag bezig.

Voor grote websites kan dit 1 – 2 werkdagen in beslag nemen.

Wat omvat een SEO proof optimalisatie?

Alles wat ik doe is maatwerk, dus dat ligt aan jouw wensen en de huidige stand van zaken van jouw website en wat prioriteiten zijn.
Maar vaak komen de volgende onderdelen aan bod:

– Zoekwoorden onderzoek
– Website SEO instellingen optimalisatie (naar gelang het eerder genoemde zoekwoorden onderzoek)
– Website techniek
– Website strategie en structuur
– Linkprofiel/autoriteit analyse en suggesties te verbetering

Waarom website SEO proof maken?

SEO is een organische vorm van marketing. In jargon noemen we dit ook wel inbound. Het is een van de weinige vormen van marketing waarbij mensen jou vinden in hun zoektocht, in plaats van dat jij ze lastig valt middels radio spotjes of TV commercials. Daarbij is deze vorm van marketing vele malen voordeliger dan traditionele vormen van promotie. Om die reden noemt marketing genie Seth Godin, SEO (en content marketing) ook wel de enigste overgebleven vorm van marketing.