Tegenwoordig zijn zoekmachines een van de, zo niet de meest belangrijke marketing kanalen die ondernemingen tot de beschikking hebben. Een bedrijf dat niet zichtbaar is in Google of YouTube zoekresultaten dat is als een restaurant op een uitgestorven industrie terrein: weinig kansrijk. Een top vijf positie in Google.nl, dat is vergelijkbaar met een plekje in de hoofdstraat, de hoofd winkelstraat van de betreffende plaats waar je woont. Iedereen komt er voorbij. Je bedrijf zal zodoende veel aandacht krijgen gegarandeerd zonder dat je daar verder wat voor hoeft te doen.

Het geluk is dat digitale vastgoed een stuk voordeliger is dan fysieke vastgoed. Een pand huren in de winkelstraat van een willekeurig plaats in Nederland kost een rib uit het lijf. Een toppositie in Google niet per se, als je weet wat je doet of met de juiste specialist samenwerkt.

Mijn specialisatie in een notendop is om met ZZP en MKB ondernemingen topposities te bemachtigen in Google zoekresultaten voor competitieve zoekwoorden met bescheiden middelen.

Het fijne aan het werk als zoekmachine marketing specialist: kennis kun je openlijk kosteloos delen. Indien je toch nog twijfels hebt, kun je geheel kosteloos en vrijblijvend een audit rapport aanvragen of een consultatie van een half uur tot een uur over telefoon of Skype. Klik op onderstaande afbeelding om de audit op maat aan te vragen:

Zoekmachine marketing uitbesteden

Samenvattend de voordelen van samenwerken met mij als zoekmachine marketing specialist:

– Expert in opboksen tegen ‘de grote jongens’ met MKB Nederland in competitieve niches
– Geen tierelantijntjes en franjes: pure internet marketing werkzaamheden, nul bezigheidstherapie
– Laagste reële uurtarief van Nederland: 12.50 Euro
– Holistische ondersteuning op alle vlakken: zoekwoorden onderzoek, linkprofiel ontwikkeling, on-page optimalisatie, alles wat nodig is om die topposities in Google te behalen
– Toegankelijk: geen jargon en technische bla bla, alles in Jip en Janneke taal

Kortom. ben je op zoek naar een partner om zoekmachine marketing aan uit te besteden, anders dan de vele andere partijen in Nederland: neem vandaag nog contact op, dan kan ik beginnen met me beraden over de online mogelijkheden van jouw website.