Zoekmachine optimalisatie betaalbaar laten doen? Ik sta garant voor maatwerk doch betaalbare zoekmachine optimalisatie. Als freelance zoekmachine optimalisatie specialist is dit mijn hoofd expertise, en kan ik voordelig kwalitatief werk op maat verzorgen.

Wat kost zoekmachine optimalisatie laten doen?

Het huidige actuele uurtarief is: 12.50 per uur. Hoeveel uren ik nodig heb voor jouw website? Dat is koffiedik kijken. Maar als je input kunt delen, dan kan ik een inschatting maken, een range aan aantal uren dat ik nodig zal hebben en zodoende een totaalprijs. De kosten zullen nooit hoger uitvallen dan vooraf overeengekomen.

Wat heb ik nodig om van start te gaan?

Als je antwoord zou kunnen geven op de volgende vragen, dan kan ik aan de slag:

Wat is/zijn de websites waar je zoekmachine optimalisatie voor verlangt, en voor welke zoektermen wil je graag beter gevonden worden.

Optioneel:

– Welke actie wil je dat bezoekers uiteindelijk nemen op de website na het landen
en doornemen van de inhoud?

– Concurrenten (noem er 1 tot 5)?
Welke partijen zie je vaak hoog in de zoekresultaten komen voor zoekopdrachten waar jij eigenlijk graag zou willen staan met de website?

– Over welke onderwerpen wil je nog gaan schrijven of voor welke diensten wil je nog een pagina aanmaken?

Hoe lang duurt het voordat er resultaat geboekt zal worden met de zoekmachine optimalisatie werkzaamheden?

Dit ligt aan de intensiteit van de competitie van de zoektermen en de huidige staat van zoekmachine optimalisatie van de website in kwestie. Maar doorgaans zien we binnen een kwartaal tot een half jaar de eerste bevredigende resultaten.

Welke tools gebruik je voor de zoekmachine optimalisatie?

Op de tools is zeker niet bespaard: ik maak gebruik van zowel Ahrefs als Majestic, twee van de hoogst aangeprezen zoekmachine optimalisatie tools. Deze zullen in tandem ingezet worden om jouw website te optimaliseren voor zoekmachines en zodoende Google proof te maken.

Hoe worden de werkzaamheden opgeleverd?

Alles is maatwerk. Aan jou de keus, wat jij prefereert. Dat kan een Word of PDF bestand zijn bijvoorbeeld.

Binnen welk termijn worden zoekmachine optimalisatie rapporten opgeleverd?

Er is een maandelijks rapportagemoment.