Dat SEO is best wel pittig. Het is niet bepaald makkelijk om een hogere rang in de zoekresultaten te behalen. Volgens Google zelf beoordelen en baseren ze de rangschikking op al meer dan 200 verschillende factoren. De zoekresultaten zelf worden ook steeds meer divers. Het is niet meer tien blauwe linkjes zoals vroeger. Het ligt eraan op welke term je zoekt, maar je ziet bijvoorbeeld ook YouTube video’s prominent getoond worden, of een ‘mensen vragen ook’ box, een Knowledge Graph, dat is zeg maar een sectie met details over een bepaalde persoon of bedrijf aan de rechterzijde doorgaans. De onderdelen van de zoekresultaten pagina veranderen ook nog eens van tijd tot tijd. Veel dus om in overweging te nemen.

Dan heb je nog tools tot je beschikking zoals Google Analytics, en derde partijen tools als SEMrush en Ahrefs die overstelpen met aanbevelingen en nog meer data. Het is gewoon te veel om te behappen als drukke ondernemer zijnde. Om die reden heb je een SEO specialist nodig die orde kan creëren tussen al deze bewegende onderdelen en overvloed aan data en informatie. Die de strategie kan zetten voor de SEO campagne, en het schip de juiste koers laat varen.

Ik heb al ruim tien jaar ervaring in het runnen van SEO campagnes op maat voor specifiek ZZP en MKB Nederland organisaties, daar werk ik vrijwel exclusief voor. Mijn specialiteit is dan ook om met bescheiden middelen op te boksen tegen de grootmachten zoals noem ze maar op, Zalando, Bol.com en Coolblue. Met een scherpe SEO campagne is het vandaag de dag als kleine gespecialiseerde partij alsnog mogelijk om het kaas van het brood te eten van dit soort grote jongens en meisjes voor specifieke thema’s. Maar er moet wel een nauwgezette SEO strategie gevolgd worden. Verstandig omgaan met promotie budget.

Indien je op zoek bent naar een SEO specialist die jouw SEO campagne efficiënt en  daadkrachtig kan uitvoeren, dan ben je hier absoluut aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend en kosteloos contact met mij op om je situatie voor te leggen, dan laat ik daar beknopt mijn licht op schijnen.