Ben je een webdesign of marketing bureau en wil je je klanten een boost kunnen geven in de organische zoekresultaten van Google? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op zich het zoekwoorden onderzoek deel van SEO, en de on-page optimalisatie is geen hogere wiskunde. Dat kun je prima zelf doen. Maar met name op linkprofiel ontwikkeling vlak, dat is toch een vak apart.

Ik ben al ruim tien jaar actief als link specialist voor ZZP en MKB Nederland. Zodoende heb ik een rolodex opgebouwd van contacten om samenwerkingen mee te bedrijven en tevens heb ik een goed overzicht van de beste mogelijkheden binnen de Nederlandse link markt. Ook in buitenland ben ik actief voor mijn klanten, ik heb o.a. ervaring met linkprofiel ontwikkeling voor België, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk. Indien jouw klant internationale ambities reeds heeft of later wellicht krijgt, dan kan ik je dus zeker ook van dienst zijn.

Ik bied mijn linkbuilding dienstverlening in abonnement vorm aan voor een uitermate scherp uurtarief 12.5 per uur. Zodoende kun jij nog meer dan voldoende marge pakken. Zó een laag uurtarief? Is het dan wel kwalitatief werk? Jazeker, laat me uitleggen. SEO en linkprofiel ontwikkeling vandaag de dag is vele uren hard werk. Met een paar uur link acquisitie per maand, dat zet gewoonweg geen zoden aan de dijk. Als we hier een lange termijn samenwerking van willen gaan maken, dan moeten we wel uren maken. Dat is uiteindelijk waar ik naar streef een lange termijn samenwerking die voor beide partijen bevredigend is.

Kijk uit met het uitbesteden van linkbuilding in Nederland. Er zijn nogal wat cowboys actief die rucksigtloss allerlei spam links aantrekken naar de websites van jouw klanten. Dit kan een eventjes goed werken, maar uiteindelijk zit jij met de gebakken peren en je hebt dan veel uit te leggen aan jouw klant, hoe kan het dat we van de eerste pagina verdwenen zijn voor ons meest belangrijke zoekwoord? Dat soort ellende wil je natuurlijk nooit meemaken. Al mijn white label linkbuilding werkzaamheden worden dan ook 100% conform Google richtlijnen uitgevoerd, en het gaat altijd om relevante, kwalitatieve links op maat voor jouw klant, handmatig. Zodoende, hoef je je nooit zorgen te maken om problemen met Google, Google sancties e.d.

Heb ik al ervaring met white label linkbuilding werkzaamheden? Jazeker, hieronder lees je de beoordeling van een marketing bureau waar ik al een poos voor werk:

White Label linkbuilding beoordeling

Indien je toch nog twijfels hebt, of gewoonweg meer wilt weten, ik stel voor dat we sparren over Skype of de old school telefoon. Mijn Skype gebruikersnaam is simpelweg: romanogroenewoud, en via de mail, kun je een telefonische afspraak aanvragen. Uiteraard geheel kosteloos en vrijblijvend.