Er zijn een aantal tools die je kunt gebruiken om de ranking van je website in Google te checken:

  1. Google Search Console: Dit is een gratis tool van Google die je kunt gebruiken om de prestaties van je website in Google te bekijken. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe vaak je website wordt getoond in de zoekresultaten en welke zoekwoorden mensen gebruiken om op je website te landen.
  2. Ahrefs: Dit is een gerenommeerde SEO-tool die je kunt gebruiken om de ranking van je website in Google te checken. Ahrefs biedt ook andere SEO-gerelateerde functionaliteiten, zoals het analyseren van backlinks en het opsporen van technische SEO-problemen.
  3. SEMrush: Dit is een andere populaire SEO-tool die je kunt gebruiken om de ranking van je website in Google te checken. SEMrush biedt ook andere functionaliteiten, zoals het opsporen van zoekwoorden waarop je website rankt en het analyseren van de concurrentie.
  4. SERPWatcher: Dit is een tool die je kunt gebruiken om de ranking van je website in Google te volgen over de tijd. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe de ranking van je website verandert naarmate je werkt aan je SEO-inspanningen.
  5. SE Ranking: Meer dan een rankchecker. Het is een alles-in-één SEO-platform dat je kunt gebruiken om je online aanwezigheid te verbeteren

Er zijn nog veel meer tools die je kunt gebruiken om de ranking van je website in Google te checken. Het is belangrijk om te onthouden dat geen enkele tool 100% accuraat is en dat het gebruik van meerdere tools aanbevolen wordt om een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van de prestaties van je website in Google.