Om als MKB zijnde mee te kunnen met de Zalando’s, de Bol.com’s en de Coolblue’s van deze wereld kun je niet zonder linkbuilding specialist in je online/freelance team.

Wat je nodig hebt om in deze ‘digitale tijden’ te overleven is grof gezegd een (licht) autistische SEO geek. Geobsedeerd door Google en haar algoritmes. Iemand met kennis van zaken. Iemand met hart voor de zaak. Kortom, bijna een beetje een figuur als een ‘Elliot Alderson’ de hoofdrolspeler uit de populaire serie ‘Mr. Robot‘.

In tijden van fake news en ook wat we in de praktijk steeds vaker zien nep webwinkels die even hoog komen in de zoekresultaten, bezoekers oplichten om daarna weer van de aardbodem te verdwijnen, is het logisch dat Google steeds meer waarde is gaan hechten aan autoriteit. Als de zoekmachine gigant niet zeker is welke websites te tonen voor bijvoorbeeld een mode gerelateerde term, dan is het altijd een veilige keuze om maar Wehkamp, Zalando en/of Fashionchick bovenaan de zoekresultaten te tonen.

Het is heel gemakkelijk voor dit soort grote organisaties om heel veel links aan te trekken. Niet alleen hebben ze diepe zakken en veel werknemers. Het zijn ook simpelweg meer nieuwswaardige ondernemingen die veel in de media zullen komen t.o.v. een doorsnee MKB’er. Om een kans te maken tegen deze grootmachten zal men slim om moeten gaan met de linkbuilding werkzaamheden en beschikbare budget. Daar is waar ik, Romano Groenewoud (SEOgeek) het verschil maak. Ik heb meer dan 7 jaar linkbuilding praktijk ervaring voor MKB Nederland. Mijn specialiteit is om het uiterste uit de kan te halen uit de middelen die voor handen zijn om de kleine tot middelgrote ondernemingen boven zichzelf uit te doen laten stijgen. Om consistent voor de lange termijn top 3 te ranken voor de meest interessante keywords in de industrie. Om rankings te behalen die eigenlijk alleen weggelegd zijn voor de grote jongens. Dit is waar ik voldoening uithaal. Gerechtigheid, dat ook ondernemingen die ‘gewoon’ geweldige producten, diensten en service leveren, maar helaas niet de diepe zakken hebben die de corporaties wel hebben boven te laten drijven in de zoekresultaten.

Praktisch gezien, de nummer 1 manier om dit te bereiken is door slimme, handmatige en vooruitstrevende linkbuilding. Niet door wezenloos aan te melden voor allerlei Startpagina(klonen) en overzicht websites die vandaag de dag amper relevant meer zijn.

Wat ik je garandeer:

– Geen geneuzel zoals bij traditionele Nederlandse internet bureaus. Ik ga direct voor je aan het werk en iedere minuut van de dienst die ik heb zal ik besteden aan het aantrekken van kwalitatieve, relevante backlinks.

– Zo laag mogelijke kosten. Je betaald louter voor mijn uurtarief. Dat is overigens 12.5 Euro per uur. Ik ben een zogenaamde digitale nomade. Ik heb geen vaste lasten zoals een kantoorpand in hartje Amsterdam of iets dergelijks. De genoemde kosten omvatten alles, geen addertjes onder het gras. Geen voorstel om een advertorial te laten publiceren op een grote media website voor honderden Euro’s of om gratis producten weg te gaan geven aan bloggers. Dit is sowieso tegen de richtlijnen van Google en dus per definitie niet slim.

– Artisanaal proces: dat is wat ik hier aanbied, geen geautomatiseerde dienst met tools zoals bijvoorbeeld SEnuke XCr of GSA Search Engine Ranker. Dit soort tools hebben absoluut geen plaats meer in de gereedschapskist van een moderne SEO professional mijns inziens. Eigenlijk kun je zeggen alle geautomatiseerde linkbuilding is waardeloos. Google detecteert dit gemakkelijk en vroeg of laat zul je tegen de lamp lopen.

Benieuwd wat ik vind van het huidige linkprofiel van jouw website? Vraag een kosteloze en vrijblijvende spar sessie aan.

Ik zal voor je analyseren de huidige staat van het linkprofiel. Wat is goed, wat is minder. Waar laakt het momenteel meest aan? Deze audit is sowieso dus gratis en verplicht je tot niets, heb je vervolgens geen trek in deze handmatige linkbuilding dienst, no harm, no foul, no questions asked. Je hebt dus niets te verliezen, meld je nu aan.

Overige benamingen

Er zijn meerdere andere benamingen gangbaar voor een dergelijke dienst:

Linkbuilding specialist
Linkbuilding uitbesteden

Min of meer omvat dit hetzelfde. Kleine verschillen daargelaten, meer daarover op de betreffende pagina. Ben je benieuwd wat best voor jouw situatie zou passen, neem dan contact op, of meld je aan voor de kosteloze en vrijblijvende audit, dan kan ik dit voor je bekijken en zal ik een aanbeveling doen.