Linkbuilding goedkoop laten uitvoeren? Ik sta garant voor maatwerk, kwaliteit, betaalbaar zoekwoorden onderzoek. Als freelance SEO specialist is dit een van mijn hoofd expertises, en kan ik voordelig kwalitatief werk op maat verzorgen

Wat kost zoekwoorden linkbuilding laten doen?

Het huidige actuele uurtarief is: 12.50 per uur. Hoeveel uren ik nodig heb voor jouw opdracht? Dat is koffiedik kijken. Maar als je input kunt delen, dan kan ik een inschatting maken, een range aan aantal uren dat ik nodig zal hebben en zodoende een totaalprijs. De kosten zullen nooit hoger zijn dan vooraf overeengekomen.

Voorbeelden:

Lite linkbuilding campagne: 6 – 10 uren (75 – 125 Euro) per maand

Voor specialistische, niche thema’s kan dit al toereikend zijn.

Medium linkbuilding campagne: 12 – 32 uren (150 – 400 Euro) per maand

Voor gemiddelde competitie onderwerpen.

Intense linkbuilding campagne: 34 –  64 uren (425 – 800 Euro) per maand

Voor intens competitieve onderwerpen en/of toegenomen complexiteit, bijv. internationale linkbuilding, of bepaalde thema’s zoals Bitcoin, CBD, en alles in de PPP hoek (Porn, Pills, Poker).

Wat heb ik nodig om van start te gaan (en hoe lang duurt het voordat ik resultaat zie)?

Een top 5 – 10, van meest belangrijke focus termen. Doorgaans focussen we op een select aantal keywords voor een bepaalde periode. Zeg voor een kwartaal tot een half jaar. Dan behalen we een bevredigend resultaat doorgaans. Dan kunnen we vervolgens de focus verleggen naar een andere set keywords.

Welke tools gebruik je?

Op de tools is zeker niet bespaard: ik maak gebruik van zowel Ahrefs als Majestic, twee van de hoogst aangeprezen keyword onderzoek tools in de SEO industrie. Deze zullen in tandem ingezet worden om zoveel mogelijk relevante link mogelijkheden te vinden.

Hoe worden de werkzaamheden opgeleverd?

Alles is maatwerk. Aan jou de keus, wat jij prefereert. Dat kan een Word of PDF bestand zijn.

Binnen welk termijn wordt linkbuilding opgeleverd?

Er is een maandelijks rapportagemoment.