Op zoek naar een SEO specialist om jouw onderneming online te versterken? Bij deze de voordelen omtrent samenwerken met SEOgeek:

– Laagste reële uurtarief voor een ervaren zoekmachine optimalisatie specialist (bijna socialistische tarieven)

Mijns inziens is het noodzakelijk als SEO professional om een laag uurtarief te hanteren. Dit omdat SEO vandaag de dag enorm veel werk is. Indien je een ‘normaal Nederlands’ uurtarief zou hanteren van 40 Euro of meer, dan is simpelweg niet meer betaalbaar voor ZZP en MKB, dan valt er geen ROI te behalen. Ikzelf ben een freelancer, reizend en werkend als zijnde digitale nomade. Op deze wijze kan ik de kosten op zowel zakelijk als persoonlijk vlak drukken, en dat geeft een competitive edge over corporate SEO bureau’s.

– Hart voor de zaak

Ik neem maar een handvol klanten aan tegelijkertijd. Je bent bij mij dus nooit een nummertje zoals dat wel het geval is bij SEO bedrijven. Er is één aanspreekpunt, mij, Romano, en ik bijt me voor lange termijn vast in jouw campagne, en verdiep me dus in alle ins en outs. Om tot diepe inzichten en daarmee belangrijke beslissingen met als gevolg spectaculaire resultaten te komen is dit broodnodig.

– Dagelijks sparren over SEO vraagstukken (en andere online marketing kwesties)

Met een SEO specialist als ondergetekende aan je zijde kun je dagelijks sparren over SEO vraagstukken en snel de juiste beslissing en stappen nemen. Je kunt met mij communiceren hoe je wilt of dit nu Skype, Trello, e-mail of old school telefoon is. Ook ben ik niet te beroerd natuurlijk om te assisteren met andere aspecten van online marketing, zoals online reputatiemanagement, Google Ads, Facebook Ads enzovoort.

– Ondersteuning op alle vlakken

Zoals gezegd ik ondersteun met name qua SEO, maar ook qua website onderhoud, en andere saaie vervelende taken help ik graag daar voel ik mij niet te goed voor. Ik ben dus niet alleen voor de strategie en analyse, maar ook voor de uitvoering. Jij als ondernemer hebt wel betere dingen te doen dan title tags invullen of aanpassen of product teksten aanpassen voor SEO, dus laat dit aan de zoekmachine optimalisatie specialist over. Geen omkijken, geen zorgen.

– Resultaten

Natuurlijk aan het einde van de dag draait het allemaal om resultaten. Top rangschikkingen in de organische rangschikkingen van Google, daarmee organisch verkeer, potentiële kopers, omzet. Mijn specialiteit is om met bescheiden budget, ZZP’ers en MKB’ers te ondersteunen om binnen hun expertise het kaas van het brood te eten van de grote jongens online denk aan een Bol.com, een Beslist, of een Zalando voor competitieve zoektermen met veel volume. Denk aan keywords als ‘overhemden’ of ‘scooter kopen’ ‘zitzak’ en meer. Maar geloof me niet op mijn blauwe ogen, lees de klantenbeoordelingen in de rechter sidebar van deze website, of zoek binnen Google op mijn bedrijfsnaam ‘SEOgeek’ en zie dan rechts de klantenbeoordelingen binnen Google. Dit zijn echte personen, echte bedrijven die je kunt natrekken om te zien dat ik niet aan het bluffen ben hier, zoals helaas wel veel internet marketing goeroes doen op het web.

Ik bied een kosteloze en vrijblijvende SEO audit aan zodat je het kunt uitproberen voor een ’testritje’. Dit kan een rapport zijn, of een consult via Skype of telefoon. Je kunt deze aanvragen door op onderstaande afbeelding te klikken en een paar gegevens achter te laten.

SEO specialist

Aantekening: er is vaak een aanzienlijke wachtlijst voor de pro bono audit. Het kan dus wel even duren voordat je deze ontvangt. Skype consult kan ik sneller leveren dan rapport. Indien er een kort specifiek SEO vraagstuk is waarmee je in je maag zit, laat dit dan weten in het aanmelding bericht. Ik ben niet te beroerd om je hier direct kosteloos de juiste richting te wijzen, zodat jij ook weer verder kan.

—————————————————————————————————————————–

Overige benamingen eenzelfde dienst:

Google specialist