Je hebt reeds een fraaie website. Maar het probleem is, niemand bezoekt haar. Er komen geen bezoekers binnen en dus ook geen klanten en daaruit voort vloeiende omzet. Dit is een probleem waar veel ondernemers die geen kaas gegeten hebben van internet tegenop lopen. Het laten bouwen van een website en daar wat teksten op deponeren is niet voldoende doorgaans om hoge ogen te gooien in zoekmachines zoals Google. Dat gaat niet vanzelf.

Wat je idealiter wilt is tot een situatie komen dat potentiële klanten zoeken binnen Google naar het product of dienst dat jij aanbiedt. En dat jij dan vervolgens bovenaan de zoekresultaten prijkt. En dat de potentiële klanten jou als eerste in overweging nemen. Om tot deze ideale situatie te komen, dat wordt natuurlijk niet zomaar in je schoot geworpen over het algemeen. Hier houdt het vakgebied online marketing zich mee bezig.

Steeds meer ondernemers in ons land, ook in Hellevoet, merken dat offline adverteren geen zoden aan de dijk zet of de kosten niet waard is. Denk aan ouderwetse methodes zoals een advertentie in een lokale krant. Of wellicht een radio spotje op een zender, het gaat het ene oor in, en het andere oor weer uit. Het mooie aan online en dan zoekmachine marketing in het bijzonder is dat de zoekmachine gebruiker reeds op zoek is naar datgene dat jij aan te bieden hebt. De meeste lezers van lokale kranten of luisteraars van lokale radio zenders hebben waarschijnlijk geen behoefte aan jouw product of dienst. Het publiek is te algemeen. Maar stel dat je bijvoorbeeld een kapper bent. En iemand zoekt in Google.nl op ‘kapper Hellevoetsluis’. Dan kun je ‘donder op zeggen’ dat deze persoon evt. interesse zou hebben in jouw diensten als kapper zijnde. Deze persoon is actief op zoek naar de dienst die je aanbiedt. Door online marketing val je deze persoon dus niet lastig zoals het geval is bij ouderwetse, offline reclame methodes. Een ander groot pluspunt van online marketing is dat vrijwel alles nauwkeurig meetbaar is. Je kunt door de analytische gegevens die online beschikbaar zijn precies zien welke advertenties werken en een positieve Return on Investment kennen, en welke beter de nek omgedraaid kunnen worden.

Enfin, indien je op zoek gaat in de regio Voorne Putten naar een online marketing specialist, dan is er geen partij met meer praktijkervaring, toonbare resultaten en tevreden voorgaande klanten dan SEOgeek. Omdat Brielle op een steenworp afstand ligt van Hellevoetsluis, is het voor mij geen probleem om bij jullie op locatie langs te komen voor een kosteloze en vrijblijvende internet marketing demonstratie. Ben je dus op zoek naar internet marketing Hellevoetsluis, dan ben je hier zeker aan het juiste adres.