Professioneel, Stijlvol en Uiteraard Zoekmachine Vriendelijk

Naast zoekmachine optimalisatie heeft SEO Geek ook veel ervaring met website ontwerp. Met Google algoritme updates die ook bounce rate, gemiddelde tijd op de website en aantal bezochte pagina’s monitoort, is het belangrijk geworden om naast degelijke SEO ook een geweldige user experience aan te bieden. Daardoor komt het vrijwel niet meer voor dat websites die erg lelijk, traag of onduidelijk zijn hoog ranken.

Onze dedicatie om de verwachtingen van de klant voorbij te streven leidt tot kant en klare, betaalbare websites die getypeerd kunnen worden als blend van aesthetics, engaging user experience en search engine friendliness. Nogal wat dure woorden, maar in het kort betekent het: Een pracht website die bezoekers boeit en ook nog eens goed te vinden is via de zoekmachines.

SEO Geek levert een een betaalbaar webdesign voor iedereen die een eigen website nodig heeft, zowel personal websites als business websites.

Gebruiksvriendelijke Website met WordPress

Het intuïtieve controle paneel zorgt ervoor dat je gemakkelijk kan aanpassen wat er op de website verschijnt. Ons paneel werkt volgens het What You See Is What You Get (WYSIWYG) principe. Dat wil zeggen dat wat je intypt in het configuratiescherm ook zo op de website verschijnt en dat je elementen kan toevoegen en verwijderen door ze simpelweg aan te klikken en te slepen.

We garanderen in ieder geval dat je nooit meer een lijntje code hoeft te schrijven of zelfs maar te lezen! Vanuit het ePanel kun je op simpele wijze je lay-out aanpassen, kleuren veranderen, advertenties managen en meer.

 

website ontwerpenSEO wordpress webdesign

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Via ingebouwde sjablonen kun je ook zeer snel en effectief standaard pagina’s opzetten zoals:

 • Een gallerie
 • Contact pagina
 • Sitemaps
 • Blog feed
 • Zoek pagina

Opbouw website

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Functionaliteit

Onze websites voldoen aan de coding best practices om er zeker van te zijn dat ze snel en veilig zijn. Verder zijn al onze sites compatibel met de meest populaire browsers, zoals Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera en Safari. Het is ook mogelijk om de internetsite een taal optie te geven en te laten vertalen zodat je een internationaal publiek kunt bereiken. Mocht je van plan zijn te adverteren op je blog of website, dan is dit ook erg makkelijk met de verscheidene advertentie opties in het configuratiescherm. Al met al, streeft SEO Geek naar een eenvoudige website in gebruik voor eigenaar en consument.

Onze websites verschijnen ook prachtig op andere apparaten zoals smartphones en tablets dankzij het zogenaamde responsive webdesign. We gebruiken CSS om verschillende lay-out sets te presenteren voor verschillende scherm groottes.

Eventueel kun je de hosting, domeinregistratie en/of website beheer overlaten aan SEO Geek. Wij zorgen er dan voor dat je website te allen tijde in de lucht is en vooral wereldwijd razendsnel laadt. Onze designs zijn zo geprogrammeerd dat ze bliksemsnel reageren.

Zoekmachine Optimalisatie

Als zoekmachine optimalisatie specialist zal SEO Geek de website zo programmeren en configureren om hoog in de zoekmachines te komen. Een professioneel webdesigner besteed over het algemeen weinig aandacht aan de zoekmachine functionaliteit van de website, maar SEO Geek tracht altijd het beste uit beide werelden te combineren. Het platform dat gebruikt wordt zorgt er ook automatisch voor dat alles dat je publiceert zoekmachinevriendelijk is. Belangrijke SEO functies als veranderbare H1 kopjes, titel en meta tags zorgen ervoor dat je gemakkelijk jouw belangrijkste zoekwoorden kunt targeten.

Ook de urls zijn direct SEO vriendelijk: Niet langer pietsijssalon.nl/php?99371 maar pietsijssalon.nl/italiaans-ijs. Dit ziet er niet alleen een stuk beter uit, het zal ook leiden tot goede zoekmachine posities.

Ten slotte, wordt de sitemap om de zoveel tijd gegenereerd en doorgegeven aan de grote zoekmachines als Google, Yahoo en Bing.

Mooi en Stijlvol Webdesign

Professioneel top webdesign is onze kunst en passie. We maken WordPress sites met een oog voor detail en een hoge standaard voor esthetiek. Het doel is om een design te creëren dat je niet alleen onderscheidt van de concurrentie maar dat ook de tand des tijds zal doorstaan.

Website laten ontwerpen en bouwen


Type sites die je kunt laten bouwen

 • Persoonlijke websites
 • Blogs
 • Tumblogs
 • Multimedia sites
 • Zakelijke websites (Mkb)
 • Online portfolio websites
 • Magazine sites

Laat je website vandaag nog ontwikkelen door SEO Geek…

Een goed design is pas de eerste stap. Een mooie website zonder goede content is als een mooi huis zonder meubilair. Check onze content marketing service voor premium kwaliteit teksten. Ben je op zoek naar een volledig functionerende webwinkel, klik dan hier: Contact Opnemen.