Ben je op zoek naar een lokale partij hier in Brielle om een website of webshop te laten maken? Dan kan ik, Romano Groenewoud je van dienst zijn. Ik heb meer dan een decennium ervaring met het bouwen aan websites. Mijn primaire vakgebied is echter SEO. SEO dat is de kunst van het bovenaan in de Google zoekresultaten komen. Websites die ik maak zijn dus vanaf de basis al zoekmachine vriendelijk. Niet onbelangrijk, want een website die niet goed presteert in Google, is als een restaurant in de middle of nowhere. Dat gaat niet opschieten.

Mijn specialisatie zijn simpele doch functionele en praktische websites gebouwd op het WordPress systeem. WordPress is ook aan de achterkant zeer gebruiksvriendelijk te noemen.

Een voorbeeld van een website van mijn hand voor een instantie uit Brielle is: advocatenkantoor-elmers.nl.

Website laten maken Brielle

Website van het advocatenkantoor Elmers uit Brielle. Ook uitermate goed vindbaar in Google natuurlijk.

 

Naast bedrijfswebsites maak ik echter ook webwinkels. Ook deze zijn op het systeem WordPress gebouwd.

Waarom dit WordPress? Het biedt veel voordelen, het is zoekmachine vriendelijk wat voor mij echt een pre vormt. Het is kosten efficiënt. Met de juiste instellingen zeer veilig. En makkelijk in gebruik, intuïtieve interface, zodat u zelf ook makkelijk in de weer kunt met de website mocht dit nodig zijn.

Kosten website laten bouwen in Brielle

Niet geheel onbelangrijk wat is de prijs. Voor 400 Euro exclusief BTW heeft u al een zoekmachine vriendelijke website. Er zullen ongetwijfeld goedkopere partijen zijn. Maar waarom kiezen voor SEOgeek. Zoals ik al aangaf, onze primaire business is SEO. De website zal dus vanaf het fundament geliefd worden door Google. Zonder Google verkeer gaat het lastig worden om online veel klanten aan te trekken. Aan alle dingen die belangrijk zijn voor Google zorgen wij dus dat tip top in orde is. Zo moet de website 100% veilig zijn, geen mogelijkheid tot hacken. Google prefereert websites die razendsnel laden. Een goede technische structuur. Mobiel vriendelijkheid wordt met de dag belangrijker.

Het voordeel van een web designer of SEO partij uit de regio kiezen is dat we in persoon kunnen ontmoeten op locatie. Geheel vrijblijvend en gratis kan ik op bezoek komen voor een presentatie van de mogelijkheden en om vragen te beantwoorden.

We kunnen websites maken voor alle mogelijke vakgebieden en ondernemingen, advocaten, restaurant, loodgieter, noem het maar op. Wij zullen een aantal sjablonen presenteren die passen bij uw vakgebied en u kunt dan kiezen welke u qua uiterlijk het mooiste vind. De website is dus op maat voor een specifiek zaak, een website voor een restaurant komt bijv. met menukaart functie.

Ten slotte, deel ik nog even in bullet points wat ik voor jou kan betekenen:

  • Professionele website goed vindbaar in Google.nl zoekresultaten
  • Webshop (webwinkel) ook bovenaan in Google
  • Beheer van de website (geen omkijken meer, updates, verdere verzoeken)
  • Verdere SEO werkzaamheden (ook hoog in Google voor andere zoektermen)

Websites van mijn hand voldoen sowieso aan:

  • Geliefd door zoekmachines waaronder primair Google
  • Waterdichte beveiliging (geen zorgen om hackers)
  • Snel (top laadtijd)
  • Mobiel vriendelijk (gebruiksvriendelijk op smartphone en tablet)
  • Makkelijk in gebruik
  • Clean, praktisch en modern uiterlijk (geen overbodige franjes)

Kortom, opteer er voor om je volgende website te laten maken in Brielle bij Romano Groenewoud (SEOgeek). Voor webdesign Brielle ben je hier aan het juiste adres.

———————————————————————————————————
Contactgegevens

Internetbureau Webdesign Brielle
Dr De Snooplein 12
3231 XE, Brielle
0610023177
———————————————————————————————————

Andere benaming voor deze dienst: webdesign Brielle