Zoals je al aan de naam van de website kunt vernemen, mijn bijnaam is de ‘SEO Geek’. Ik bekijk dus alles vanuit een SEO nerd perspectief. Ik ben geen doorsnee online marketeer, en zeker geen traditioneel online marketing bureau. Indien je daar op zoek naar bent, dan ben je hier duidelijk aan het verkeerde adres.

Wat omvat mijn benadering dan tot online marketing? Welnu voor mij als SEO evangelist, start alles daar, bij SEO. Dit is de basis. Eerst wil je organisch zo goed mogelijk vindbaar worden. En dan pas overwegen om dit aan te vullen met betaalde marketing, specifiek doel ik dan op Google Ads en Facebook Ads voornamelijk.

De organische zoekresultaten van Google hebben toch een soort magische glans. Veel mensen merken intuïtief op dat de organische zoekresultaten van Google de echte resultaten zijn, en van hogere kwaliteit dan de advertenties. Want in de advertentie sectie kan in principe iedereen komen die maar bereid is om Google per klik te betalen.

Als je met mij in zee gaat als zijnde digitale marketing specialist, dan kun je er zeker van zijn dat het SEO gedeelte, het fundament 100% solide is. Dat daar geen onbenutte kansen meer zullen liggen. Bepaalde aspecten van SEO, zoals zoekwoorden onderzoek, helpen ook om beter te presteren bij betaalde kanalen. Met diepe kennis van het zoekresultaten landschap en alle mogelijke termen die potentiële klanten daadwerkelijk gebruiken, voorkomen we dat we advertentie budget onnodig verspillen en bovendien kunnen we de hele markt beter afdekken.

Het fijne aan het werk als internet marketing specialist: kennis kun je openlijk kosteloos delen. Indien je toch nog twijfels hebt, kun je geheel kosteloos en vrijblijvend een audit rapport aanvragen of een consultatie van een half uur tot een uur over telefoon of Skype.

Online Marketing Specialist

Samenvattend de voordelen van samenwerken met mij als online marketing specialist:

– Expert in opboksen tegen ‘de grote jongens’ met MKB Nederland in competitieve niche
– Geen tierelantijntjes en franjes: pure online marketing werkzaamheden, nul bezigheidstherapie
– Laagste reële uurtarief van Nederland: 12,50 Euro
– Holistische ondersteuning op alle vlakken: zoekwoorden onderzoek, linkprofiel ontwikkeling, Google Ads, Facebook Ads enzovoort.
– Toegankelijk: geen jargon en technische bla bla, alles in Jip en Janneke taal

Kortom. ben je op zoek naar een online marketing specialist, anders dan de vele andere partijen in Nederland: je hebt niets te verliezen, maar alles te winnen door contact op te nemen.